Loading...
ANIMATIEFILMS 2017-08-24T09:27:35+00:00

Animatiefilms

Wil je jouw product of dienst op een unieke visuele wijze presenteren en een animatiefilm laten maken? Zoek je een manier om een ingewikkelde boodschap eenvoudig uit te leggen, begrijpelijk te maken? Of misschien wil je een alternatief voor die lange teksten op je website, teksten die vaak niet of nauwelijks worden gelezen.

In een animatiefilm worden ‘lastige’ zaken eenvoudig en helder verbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een missie, visie, proces of veiligheidsregels. In geschreven woord zijn dit soort onderwerpen vaak taaie kost. Lastig te begrijpen, en lezen kost mensen tijd.

Ik maak krachtige en dynamische animatiefilms, waarin jouw boodschap op levendige wijze in beeld wordt gebracht. Of je nu een commerciële of juist een informatieve boodschap hebt: ik luister naar jouw verhaal, haal daar de essentie uit en maak er een beeld bij. In een animatiefilm van 30 seconden tot twee minuten wordt jouw boodschap krachtig en helder verteld.

De voordelen van animatiefilm

1. Jouw ‘lastige boodschap’ wordt op krachtige wijze verteld in aansprekende beelden.
2. Een animatiefilm is zowel visueel als auditief, een sterke combinatie.
3. Mensen onthouden tot 68% meer informatie uit een (animatie)video dan alleen beeld of tekst. Jouw dienst of product blijft dus langer in het bewustzijn van je klanten.
4. Uitstekend marketingmiddel, door op de eigen website te plaatsen en te verspreiden op sociale media, zoals Facebook en Youtube.

Wil je jouw boodschap, dienst of product op een boeiende en verrassende manier presenteren en een animatiefilm laten maken? Bel mij dan vandaag nog om kennis te maken 06 – 10 723 953. Mailen kan natuurlijk ook!

In een persoonlijk gesprek luister ik naar jouw verhaal en kijken we samen hoe we jouw verhaal geanimeerd kunnen vertellen.

Mijn laatste projecten

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?

Raimke heb ik benaderd, omdat ik mijn bedrijf Passion4work en mijn werk op een onderscheidende en creatieve wijze wilde presenteren aan mijn (potentiële) klanten. Zij heeft stapsgewijs mijn verhaal vertaald in aansprekende beelden met een duidelijke boodschap. Tijdens het hele proces stelde zij zich onderzoekend en toetsend op, zodat ik echt het gevoel heb dat we een co-productie hebben afgeleverd. Ik beveel haar van harte aan!
Mariëlle de Graaf, Passion4work
“Veiligheid eerst” is de basis voor de activiteiten van Total N.V. Onze klanten communiceren over het belang van veiligheid op onze benzinestations bijvoorbeeld. We kozen RAIMKE om animatiefilms te maken voor onze narrowcasting schermen op de benzinestations. Raimke heeft zich bewezen als een “animatie filmmaker” met een creatief nieuw concept. Dankzij haar persoonlijke vaardigheden is het resultaat uitstekend en ontmoet/overtreft het onze eisen.
Jan-Willem de Boer, Total Netherlands N.V.
Raimke heeft een unieke en persoonlijke benadering die mij erg aan sprak. Door goed te luisteren kreeg zij een beeld bij mijn verhaal en die was direct raak. De eerste versie was direct die laatste. Zij wist mijn gevoel en boodschap prachtig vast te leggen. Op een manier die iedereen kan begrijpen. Werkelijk een kunstenares in haar vakgebied. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Ray Wijn, QPkeur