Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft te lijden. Ik maak op maat gemaakte, krachtige animaties en presentaties die de interne en externe communicatie van organisaties zichtbaar verbeteren.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • kort en bondig
  • visuele weergave
  • afgestemd op doelgroep
  • op-maat gemaakt

Doel

Goede interne communicatie is cruciaal als je doelen wilt bereiken, kosten wilt verlagen, klanttevredenheid wilt verhogen of dienstverlening wilt verbeteren. Ook een goede relatie behouden met de werkvloer en draagvlak creëren voor managementkeuzes zijn afhankelijk van een helder verhaal naar alle lagen van de organisatie. Een helder verhaal zorgt voor meer resultaat!

Werkwijze

Met een goede animatie voelt de kijker zich persoonlijk verbonden met de boodschap. Die verbinding kan ik maken door eerst veel vragen te stellen: wat is precies de boodschap, wie moet hem begrijpen, welke actie moet hij of zij ondernemen? Het proces om tot een animatiefilm te komen laat je op een andere manier kijken naar je eigen bewoordingen en de dingen die je vanzelfsprekend vindt (maar een ander misschien niet). De productie van een animatiefilm bied je een nieuw inzicht in de manier waarop je de boodschap kunt afstemmen op de ontvanger. Door connectie te maken met de ontvanger wordt de boodschap helder en kan hij mensen ook echt in beweging zetten.

Investering

Raimke maakt unieke animaties, afgestemd op de boodschap en doelgroep. Het ontwikkelen van een animatie is een arbeidsintensief proces. Na de keuze voor de vormgeving en het schrijven van de teksten, worden alle onderdelen geïllustreerd en in beweging gezet. Daarnaast is er na iedere stap in het proces een feedbackmoment.

 

< 1 MINUUT ANIMATIE 1-3 MINUTEN ANIMATIE*  3-10 MINUTEN ANIMATIE (meerdere video's)
✔ vormonderzoek ✔ vormonderzoek ✔ vormonderzoek
✔ script ✔ script ✔ script
✔ tekst voice-over ✔ tekst voice-over ✔ tekst voice-over
    ✔ vertaling andere taal
     
✔ storyboard ✔ storyboard ✔ storyboard
✔ moving storyboard ✔ moving storyboard ✔ moving storyboard
✔ opname voice-over ✔ opname voice-over ✔ opname voice-over (in meerdere talen)
     
✔ rechtenvrije muziek ✔ rechtenvrije muziek ✔ gecomponeerde muziek
✔ afmixen audio ✔ afmixen audio ✔ afmixen audio
✔ eerste versie animatie ✔ eerste versie animatie ✔ eerste versie animatie
  ✔ ondertiteling ✔ ondertiteling
     
✔ animatiefilm in HD-formaat ✔ animatiefilm in HD-formaat (in 2 versies) ✔ animatiefilm in HD-formaat (in meerdere versies)
  ✔ vrij gebruik illustraties ✔ vrij gebruik illustraties
____________________ ____________________ ____________________
€ 3.000 exclusief btw € 5.000 exclusief btw € 9.000 exclusief btw
  *meest gekozen optie  

 

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen