Coaching 'Presenteren met impact'

Individuele aandacht voor jóuw presentatie

Een presentatie houden: het klinkt simpeler dan het is. Want hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap ook echt aankomt bij je publiek? Hoe zet je flipover, whiteboard en/of PowerPoint zó in dat ze jouw presentatie optimaal ondersteunen? Leer met deze individuele coaching hoe je van jouw presentatie een beleving maakt!

Boek nu een coachingsessie
  • in verbinding met je publiek
  • afgestemd op jouw behoeftes
  • praktische tips
  • inhoud, vormgeving en beleving

Opzet van de coaching

We gaan eerst samen kijken naar jouw situatie. Wat wil je presenteren, waarom wil je dat, hoe ga je dat doen, tegen welke vragen en problemen loop je aan? Het kan zijn dat:

  • je weinig ervaring hebt met presenteren (en daardoor vind je het misschien best eng),
  • mensen na je presentatie niet doen wat je wilt (bijvoorbeeld hun gedrag veranderen),
  • je teveel tekst op sheets wilt zetten (want je gebruikt ze graag als spiekbriefje),
  • je toehoorders afhaken (gapen, op telefoon kijken, gaan kletsen),
  • mensen naderhand vertellen dat ze je presentatie niet snapten (te technisch),
  • je het gevoel hebt dat je te weinig tijd hebt om je verhaal te vertellen.

 

Tijdens de coaching gaan we aan de slag met jouw specifieke wensen. Waarom wil jij beter leren presenteren? Moet je een belangrijke presentatie houden voor je werk, wil je je effectiever kunnen presenteren als ondernemer, wil je op een podium goed overkomen? We bekijken wat je voor jouw persoonlijke doelen nodig hebt. We kunnen oefenen met presenteertechnieken, of je kunt leren hoe je een digitale presentatie zó inricht dat hij niet afleidt van jouw verhaal, maar juist iets toevoegt. Als je dat wilt, leer je hoe je een flipover of whiteboard zo effectief mogelijk inzet. Ben je geïnteresseerd in storytelling? Leer in deze coaching hoe je dat het beste in een presentatie kunt verwerken. Maak van jouw presentatie een beleving door toehoorders aan je te binden: ga in op emoties, speel met verwachtingen en stel jezelf kwetsbaar op. Samen ontdekken we hoe jij dat vanuit jouw persoonlijkheid en met jouw doelen kunt doen.

In deze coaching met impact leer je overtuigend overkomen door de inhoud van je presentatie af te stemmen op je publiek. We gaan aan de slag met jouw specifieke wensen en vragen. Je gaat naar huis met zinvolle inzichten waar je direct mee aan de slag kunt!

Aanvullende informatie

Voor wie:
iedereen die binnenkort een presentatie moet geven en écht impact wil maken

Waar:
op gekozen locatie

Hoe lang:
60-90 minuten

Aanbevolen voor:
individuele coaching 

Tarief:
250 euro per losse afspraak

Zijn er (veel) meer mensen in je organisatie die willen leren presenteren met impact? Ik geef ook lezingen over dit onderwerp. Lees er meer over op de pagina Lezing ‘Presenteren met impact’!

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen