Lezing ‘Presenteren met impact’

Maak verbinding met je toehoorders

Hoe zorg je ervoor dat de boodschap van jouw presentatie ook echt aankomt bij je publiek? Deze lezing geeft je praktische inzichten en tips waarmee je écht verbinding kunt maken met toehoorders tijdens je presentatie. Dit is een lezing met impact: je gaat naar huis met zinvolle en bruikbare inzichten. Dat maakt het heel geschikt voor inspiratiesessies, studiedagen, heisessies of festivals.

Contact opnemen
  • maak écht verbinding met publiek
  • voeg beleving toe
  • veel praktische tips
  • aandacht voor inhoud én vormgeving

Opzet lezing:

Deze lezing gaat over de inhoud, vormgeving en beleving van presentaties. Je leert de inhoud van je presentatie afstemmen op je publiek en hoe je storytelling kunt toepassen. Over vormgeving leer je eerst hoe het niet moet: kritisch kijken is een belangrijke vaardigheid! Vervolgens leer je hoe je een digitale presentatie zó inricht dat hij niet afleidt van je inhoudelijke verhaal. Daarnaast gaan we in op de voordelen van presenteren met een whiteboard of flip-over.

Met inhoud en vormgeving ben je er nog niet. Maak van je presentatie een beleving door toehoorders aan je te binden. Dat doe je door in te gaan op emoties, te spelen met verwachtingen en jezelf kwetsbaar op te stellen. Maar hoe doe je dat zonder afbreuk te doen aan de inhoud van je presentatie? Deze lezing gaat in op de vraag hoe je dat het beste kunt doen.

Aanvullende informatie

Voor wie:
groepen tot 500 personen

Waar:
op gekozen locatie

Hoe lang:
30-60 minuten

Aanbevolen voor:
inspiratiesessies, studiedagen, heisessies, festivals

Tarief:
750-1000 euro afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen

Heb je specifieke vragen over jóuw presentatie? Wil je met individuele en persoonlijke aandacht leren hoe je met jouw persoonlijkheid en jouw doelen je verhaal het beste in een presentatie gestalte kunt geven? Dan is de individuele coaching ‘Presenteren met impact’ iets voor jou! Lees er meer over op de pagina ‘Coaching ‘Presenteren met impact’.

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen