Training flip-overtekenen

Effectieve ondersteuning van je verhaal

Deze training geeft je de techniek en het vertrouwen waarmee je tijdens overlegmomenten en presentaties je verhaal effectief kunt ondersteunen met een flip-over of whiteboard.

Contact opnemen
  • leer duidelijk tekenen
  • zelf meteen aan de slag
  • vertel een visueel verhaal
  • praktische tips

Opzet training:

In deze training ga je praktisch aan de slag. We beginnen met een inleiding over de toegevoegde waarde van flip-overtekenen ten opzichte van digitaal presenteren. Daarna volgen verschillende oefeningen, waarmee je werkt met onderwerpen als vormen, iconen en karakters. We gaan daarbij ook in op de vraag wanneer je welk soort illustraties inzet. We geven bij ieder onderwerp een korte inleiding, waarna deelnemers hun eigen flip-overvellen gaan maken.

Na deze korte oefening ga je werken aan een groepsopdracht, waarmee je een relevant onderwerp visueel vormgeeft. Het doel is om het verhaal zó weer te geven dat het voor de andere deelnemers te volgen is.

Aanvullende informatie

Voor wie:
groepen tot 15 personen

Hoe lang:
minimaal één dagdeel

Aanbevolen voor:
scholing, studiedagen, inspiratiesessies

Nodig:
een grote ruimte waar deelnemers genoeg ruimte hebben om op flip-overs te werken (bij voorkeur waar je flip-overvellen aan de muur mag hangen)

Kosten:
750 euro exclusief btw per dagdeel (inclusief materiaal)

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen