Training infographic maken

Verhelder je informatie

Deze training leert je de basisvaardigheden waarmee je een heldere infographic kunt maken en deze verder uit kunt werken in Canva, Photoshop of Illustrator.

Contact opnemen
  • meteen aan de slag
  • ontwikkel een kritische blik
  • zelf input leveren
  • gebruik Canva of Photoshop

Opzet training:

We beginnen deze praktische training met een interactieve inleiding, waarbij we ingaan op vragen als 'Wat is een infographic?', 'Voor welke situaties is een infographic geschikt?' en 'Waar bestaat een goede infographic uit?'. Met deze theorie ga je vervolgens aan het werk. Je leert de opgedane kennis toepassen aan de hand van een aantal casussen. Daarbij leer je kritisch kijken naar een infographic, zowel vanuit de vormgeving als de inhoud.

Na deze vingeroefeningen ga je aan de slag met een praktische opdracht. Het liefst kiezen we een opdracht die je meteen kunt inzetten op de werkvloer. Deelnemers mogen daarom zelf input geven voor de infographic. Er is veel ruimte voor onderling overleg en voor elkaars kritische blik. Aan het eind bespreken we de gemaakte infographics met elkaar en we bespreken wat we geleerd hebben.

Aanvullende informatie

Voor wie:
groepen tot 15 personen

Waar:
op gekozen locatie

Hoe lang:
minimaal een dagdeel

Aanbevolen voor:
scholing, studiedagen, inspiratiesessies

Nodig:
iedere deelnemer heeft een computer nodig en toegang tot internet

Kosten:
750 euro exclusief btw per dagdeel

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen