Animatiefilms en Trainingen

Resultaat met een helder verhaal

De krachtige animaties van Raimke zijn op maat gemaakt en afgestemd op de ontvangers van de boodschap. Ze maken informatie kort, bondig en gemakkelijk te onthouden. Ideaal om complexe zaken simpel uit te leggen en om beslissingen overtuigend over te brengen naar alle lagen van de organisatie. Heldere communicatie begint bij een helder beeld.

De trainingen die Raimke verzorgt, hebben als doel de (interne) communicatie te verbeteren. Goede interne communicatie is cruciaal als je doelen wilt bereiken, kosten wilt verlagen, klanttevredenheid wilt verhogen of dienstverlening wilt verbeteren. Ook een goede relatie behouden met de werkvloer en draagvlak creëren voor managementkeuzes zijn afhankelijk van een helder verhaal naar alle lagen van de organisatie. Een helder verhaal zorgt voor meer resultaat!

 

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Animatietraining

Je team anders in beweging zetten

Deze training laat je anders kijken en anders nadenken. Je leert je team op een nieuwe manier kennen. Door samen te werken aan een animatieproject ontdek je onverwachte talenten in jezelf en in je collega's. Dat maakt deze training uitermate geschikt voor teambuilding, teamontwikkeling en heidagen.

Lezing ‘Presenteren met impact’

Maak verbinding met je toehoorders

Hoe zorg je ervoor dat de boodschap van jouw presentatie ook echt aankomt bij je publiek? Deze lezing geeft je praktische inzichten en tips waarmee je écht verbinding kunt maken met toehoorders tijdens je presentatie. Dit is een lezing met impact: je gaat naar huis met zinvolle en bruikbare inzi...

Training flip-overtekenen

Effectieve ondersteuning van je verhaal

Deze training geeft je de techniek en het vertrouwen waarmee je tijdens overlegmomenten en presentaties je verhaal effectief kunt ondersteunen met een flip-over of whiteboard.

Training infographic maken

Verhelder je informatie

Deze training leert je de basisvaardigheden waarmee je een heldere infographic kunt maken en deze verder uit kunt werken in Canva, Photoshop of Illustrator.

Wat mijn klanten zeggen

Lees hier wat klanten met Raimke ervaren hebben.

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

"Raimke was erg snel in de communicatie, erg professioneel en heel fijn om mee samen te werken."

Raimke heeft voor ons een geanimeerde trailer gemaakt, het doel van de animatie was om een evenement aan te kondigen. Ze was erg flexibel en bleef ...

Eva Lodewijks Women in Sales Awards
Eva Lodewijks,

Women in Sales Awards

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, trainingen en lezingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke van den Beemt-Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen