Jij wilt

presenteren met impact

Een presentatie houden is geen kunst. Iedereen kan met PowerPoint omgaan, toch? Maar jij wilt met je presentatie écht indruk maken. Je wilt je toehoorders overtuigen en naar huis sturen met een boodschap die ze nog lang onthouden.

Vorm, inhoud en beleving

Leer hoe je overtuigend overkomt met de leerzame lezing 'Presenteren met Impact'. Leer hoe je digitale presentatiemiddelen in kunt zetten om je verhaal effectief te ondersteunen. Stem vorm, inhoud en beleving af op je publiek zodat jouw boodschap duidelijk overkomt. Deze lezing leert je hoe je de inhoud van je presentatie afstemt op de toehoorders en wat de voordelen van storytelling zijn. Doe praktische inzichten op waarmee je verbinding kunt maken met je publiek.

Leer hoe je een presentatie níet moet vormgeven, zodat je wèl de juiste keuzes maakt. Richt je digitale presentatie zo in dat hij niet afleidt van je inhoudelijke verhaal, maar een heldere en zinvolle ondersteuning is. Of leer wat de voordelen zijn van analoge presentatiemiddelen als whiteboard en flipover.

Maak er een beleving van!

Maak van je presentatie een beleving door je toehoorders aan je te binden. Speel in op emoties en verwachtingen en stel jezelf kwetsbaar op, zonder afbreuk te doen aan de inhoud van je presentatie. Hoe je dat doet, vertelt Raimke in deze lezing met impact: een verrijking voor je inspiratiesessie, studiedag, heisessie of festival.

Twee wegen naar Presenteren met impact

Hoe je dat doet, kun je op twee manieren leren. Met de lezing ‘Presenteren met impact’ bereik je een publiek tot 500 personen. Deze lezing is een leerzame verrijking voor je inspiratiesessie, studiedag, heisessie of festival. Wil je individuele aandacht voor jouw specifieke presentatie en jouw vragen? Dan is de individuele coaching ‘Presenteren met impact’ iets voor jou!

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen