Jij wilt

overlegmomenten en presentaties doeltreffend ondersteunen

Een flip-overvel vol onleesbare krabbels waar niemand vervolgens iets mee doet: kan dat niet anders? Hoe gebruik je een whiteboard op zo'n manier dat het je verhaal daadwerkelijk ondersteunt? En je zou wel eens een infographic willen maken die in één oogopslag duidelijk maakt wat je wilt vertellen.

Goed gereedschap goed gebruiken

Het efficiënt gebruiken van whiteboards en flip-overs kun je leren. Net als het maken van een glasheldere infographic. Leer met Raimke de vaardigheden om analoge presentatiemiddelen en infographics zinvol en passend te gebruiken, zodat je overleg of presentatie meer effect heeft.

Met vertrouwen overleggen en presenteren

In een praktische training leer je technieken en methodes waarmee je tijdens overlegmomenten of presentaties je verhaal effectief kunt ondersteunen met een flip-over, whiteboard of infographic. Met die techniek op zak ga je voortaan met vertrouwen elk overleg in! Je leert wat de voordelen zijn van analoge presentatiemiddelen ten opzichte van digitale. Je oefent met vormen, iconen en karakters en je leert wanneer welk soort illustraties gepast zijn.

Tijdens het werken aan je eigen flip-overvel en samen met collega's aan een groepsopdracht, leer je meteen op een nieuwe manier nadenken over je eigen organisatie. Deze training is uitermate geschikt voor scholing, studiedagen en inspiratiesessies.

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen