Jij wilt

jouw boodschap beter overbrengen

Een instructie voor medewerkers, een uitleg voor managementkeuzes of de voordelen van je product simpel uitleggen aan klanten: je wilt dat jouw boodschap helder is én dat hij de ontvanger in beweging zet.

Krachtige animaties en presentaties

Ik maak animatiefilms en presentaties op maat waarmee jouw boodschap krachtig en overtuigend overkomt. Met een effectieve animatiefilm of presentatie wordt informatie begrijpelijk en gemakkelijk te onthouden. Met goede interne en externe communicatie - én effectieve visuele ondersteuning - kun je doelen halen, kosten verlagen, klanttevredenheid verhogen en dienstverlening verbeteren.

Maak verbinding, creëer beweging

In het proces om tot een animatiefilm te komen, ga ik de verbinding aan met jou en je organisatie. Dat doe ik allereerst door veel vragen te stellen: wat wil je precies overbrengen, wie moet de boodschap begrijpen, wat moet hij of zij ermee er mee gaan doen? Al die vragen laten je op een andere manier kijken naar jouw manier van vertellen en naar de dingen die jij weliswaar vanzelfsprekend vindt, maar de ander misschien niet.

Denken in vorm, kleur en bewegend beeld geven je nieuwe inzichten in de manier waarop je de boodschap kunt afstemmen op de ontvanger. Door de verbinding te maken met de ontvanger wordt je boodschap helder en overtuigend; je zet mensen op de juiste manier in beweging.

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen