Jij wilt

een team dat werkt als een team

Een goed functionerend team maakt meer mogelijk voor jouw bedrijf: betere dienstverlening, meer klanttevredenheid, besparing op kosten en een enthousiaste drijfveer om jouw organisatie vooruit te helpen.

Wat als álles kan?

Laat teamleden op een heel andere manier naar je organisatie en naar elkaar kijken. Ontdek verrassende talenten door samen aan een eigen animatieproject te werken en antwoord te vinden op de vraag: hoe zien jouw ambities en doelen eruit als álles kan? Dat is het leuke van animatie: je creëert je eigen wereld met eigen mogelijkheden zonder gehinderd te worden door fysieke grenzen.

Werken met bewegend beeld

De animatietraining van Raimke laat jouw team op een totaal andere manier samenwerken. Er ontstaan nieuwe rollen en mensen boren onverwachte vaardigheden aan. Ze leren duidelijk communiceren naar elkaar en ze maken kennis met het denken in beeld, vorm en beweging. Het levert nieuwe inzichten op die zeer bruikbaar zijn op de werkvloer. De film die uit deze fijne teambuildingstraining voortkomt, kun je naderhand inzetten voor verdere teamontwikkeling of als bron van inspiratie.

Zet je team in beweging door te werken met bewegend beeld! Deze training is perfect voor teambuilding, teamontwikkeling en heidagen.

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen