Impact Panda

Het managementboek over leiderschap en panda's

Boekcover van Impact Panda - het managementboek over leiderschap en panda's

WIL JIJ ALS EERSTE IMPACT PANDA KUNNEN PRE-ORDEREN..

Laat HIER je e-mailadres achter en je ontvangt een mailtje als de datum bekend is.

Achterflap

Waarom staat heel het land op zijn kop als twee panda’s de liefde hebben bedreven in een dierentuin? Het antwoord is eenvoudig, omdat een reuzenpanda de perfecte underdog is. Een uitvergroting van menselijke eigenschappen: lui, onhandig en alleen maar geïnteresseerd in eten. Er is geen diersoort in de wereld waar mensen zo hard voor werken om het te behoeden voor uitsterven. Kortom de panda zet mensen in beweging.

Kun je van een panda leren hoe jij minder hard hoeft te werken om mensen in beweging te krijgen? De hoofdpersoon in dit verhaal krijgt te maken met een enorme uitdaging op haar werk. Tot overmaat van ramp wordt juist op dat moment een pakket uit China bij haar bezorgd. Terwijl ze haar uiterste best doet om de boel te managen, stuit ze op weerstand van haar team en wordt het haar thuis ook niet makkelijk gemaakt door de hulpbehoevende gast.

'Als je geen geboren leider bent (ik zal geen namen noemen), kost het extra veel tijd, concentratie en energie om mensen in beweging te krijgen. Hoe fijn is het om dan te ontdekken hoe je als een reuzenpanda, kauwend op een bamboestokje, leiding kunt geven.'

- Charlotte Meidersma, jurist, auteur & spreker

Interview met Raimke over haar nieuwste boek Impact Panda, bestaande uit 4 korte fragmenten waarin ze antwoord geeft op de volgende vragen:

- Wat ga je nu weer doen?

- Waarom moest dit boek er komen?

- Hoe kwam je op dit idee?

- Waarom een panda als symbool?

 

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, trainingen en lezingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen