B.Babble

Vier korte geanimeerde bedrijfsvideo's

Wens van de klant:

Via social media een grotere groep potentiële klanten bereiken met bewegend beeld. De vier verschillende doelgroepen uitleggen wat het onderscheidend vermogen van Taalpraktijk B.Babble is en welke mogelijkheden er zijn voor de potentiële klanten.

Resultaat:

Vier korte bedrijfsvideo's gespecificeerd voor de vier verschillende cursusmogelijkheden voor de doelgroepen. Iedere video bevat een herkenbare geanimeerde intro en outro die aansluit bij de huisstijl van B.Babble. Alle video's bevatten herkenbare situaties uit de praktijk en referenties van klanten. 

 

Concept, video en montage:VINUTS
Concept en animatie: RAIMKE

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep. Door de hulp van Raimke wist ik heel snel hoe ik nog beter kan."

Raimke was mijn presentatiecoach ter voorbereiding van een lezing. Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep en om mensen echt met n...

Ard Wesel Ard Wesel Solutions
Ard Wesel,

Ard Wesel Solutions

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

Women in Sales Awards

Geanimeerde teaser trailer voor awardshow

Domino's Pizza Nederland

Twee korte animaties voor interne training

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen