Certwell

Uitleganimatie 'Certificeringspaspoort en Compliance Register'

Wens klant

De producten die Certwell aanbiedt op eenvoudige wijze in beeld brengen, zodat de doelgroep zowel de werkwijze als de voordelen van het 'Certificeringspaspoort en Compliance Register' begrijpt.

Resultaat

Een korte uitleganimaties die qua vormgeving aansluiten bij de vormgeving van Certwell. Het gebruiksgemak, ontzorgen en kwaliteit borgen voor de managers staat centraal. De werkwijze van de 'Certwell Complianceregister en Certificeringspaspoort' en de voordelen ten opzichte van de huidige situatie worden uitgezet. 

 

Concept en uitvoering: RAIMKE
Voice-over man: Gerrit van der Does
Voice-over vrouw: Rowena van Dalsum-Fincken
Geluid: Theo van Dalsum-Fincken

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep. Door de hulp van Raimke wist ik heel snel hoe ik nog beter kan."

Raimke was mijn presentatiecoach ter voorbereiding van een lezing. Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep en om mensen echt met n...

Ard Wesel Ard Wesel Solutions
Ard Wesel,

Ard Wesel Solutions

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

Het Driespan - Koraalgroep

Visie animatiefilm 'Maak het verschil'

IKC De Paersacker Best

Ambitie animatie ' Daar maak je het!'

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen