Het Driespan - Koraalgroep

Visie animatiefilm 'Maak het verschil'

Wens klant

De vertaalslag maken van bestuursfilosofie vanuit de organisatie naar de 'why' van het personeel op de werkvloer. Als basis voor het enthousiasmeren van medewerkers van scholengemeenschap Het Driespan voor het innoveren binnen de scholen.

Resultaat

Een korte animatiefilm waarin gepassioneerde medewerkers vertellen waarom zij werken binnen de scholen van Het Driespan en welke mogelijkheden voor innovatie ze zien voor de toekomst. Dit wordt aangevuld met leerling die vertellen wat zij waarderen aan het onderwijs en kansen die zij zien. Voor intern gebruik en promotionele (online) doeleinden. 

 

Concept en uitvoering: RAIMKE
Afmixen geluid: 
Theo van Dalsum-Fincken en Peter Boots
Geïnterviewden:
medewerkers en leerlingen Het Driespan

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep. Door de hulp van Raimke wist ik heel snel hoe ik nog beter kan."

Raimke was mijn presentatiecoach ter voorbereiding van een lezing. Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep en om mensen echt met n...

Ard Wesel Ard Wesel Solutions
Ard Wesel,

Ard Wesel Solutions

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

RB-Media

Uitleganimatie voor een pitch

De kleine Kraai met blote billen

De (inter)nationaal bekroonde korte animatiefilm voor jonge kinderen

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen