IKC De Paersacker Best

Ambitie animatie ' Daar maak je het!'

Wens klant

De ambitie voor de toekomst van IKC De Paersacker in Best vertalen naar een eenvoudig te begrijpen animatiefilm. Zodat ook de ouders en de omgeving van de school deze veranderingen begrijpen en hier enthousiast van worden.

Resultaat

Een korte animatiefilm met een whiteboard look & feel waarin de ambitie van de school in begrijpelijke taal wordt uitgelegd. Hierbij staat de implementatie van 'maakonderwijs' centraal, waarbinnen 'denken' en 'doen' als gelijkwaardig worden gezien. Daarnaast wil de school aansluiten bij zowel de directe als indirecte omgeving, om zo betekenisvol onderwijs te kunnen aanbieden. 

 

Concept: ConceptShoots en RAIMKE
Voice-over:
Christel Schimmel
Uitvoering:
RAIMKE

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Animatietraining

Je team anders in beweging zetten

Deze training laat je anders kijken en anders nadenken. Je leert je team op een nieuwe manier kennen. Door samen te werken aan een animatieproject ontdek je onverwachte talenten in jezelf en in je collega's. Dat maakt deze training uitermate geschikt voor teambuilding, teamontwikkeling en heidagen.

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep. Door de hulp van Raimke wist ik heel snel hoe ik nog beter kan."

Raimke was mijn presentatiecoach ter voorbereiding van een lezing. Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep en om mensen echt met n...

Ard Wesel Ard Wesel Solutions
Ard Wesel,

Ard Wesel Solutions

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

Mahrberg Group - Migam Global

Whiteboard animatie 'Wealth Insuring'

Women in Sales Awards

Geanimeerde teaser trailer voor awardshow

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, trainingen en lezingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen