Mahrberg Group - Migam Global

Whiteboard animatie 'Wealth Insuring'

Wens klant

De voordelen van het product 'Wealth Insuring' van de Mahrberg Group eenvoudig uitleggen aan de internationale klanten op een eigentijdse manier. Dit als aanvulling op het bestaande promotiemateriaal, maar wel met dezelfde hoge standaard voor kwaliteit.

Resultaat

Een whiteboard animatie van minder dan twee minuten met een zakelijke look&feel. De gehele animatie is voorzien van een native Engelstalige voice-over. In de animatie wordt ingespeeld op het verlangen van de potentiële klant om zijn financiële situatie in orde te hebben. Omdat dit rust brengt in zijn verder drukke werkleven. Daarnaast worden de voordelen van het product en de werkwijze uitgelegd.

 

Concept en uitvoering: RAIMKE
Voice-over: 
Van de Laar | Van Efferen Studios

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep. Door de hulp van Raimke wist ik heel snel hoe ik nog beter kan."

Raimke was mijn presentatiecoach ter voorbereiding van een lezing. Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep en om mensen echt met n...

Ard Wesel Ard Wesel Solutions
Ard Wesel,

Ard Wesel Solutions

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

RB-Media

Uitleganimatie voor een pitch

St Elisabeth Ziekenhuis Tilburg

Een korte animatiefilm over het project 'Lief Ziekenhuis'

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen