Praktijk Munay-Ki

Een korte uitleganimatie over 'beelddenkers'

Wens van de klant

Meer potentiële klanten bereiken voor op-maat trajecten in combinatie met een nieuwe website. De doelgroep 'beelddenkers' zijn o.a. mensen met dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, HSP en autisme. Deze mensen zijn gebaat bij een visuele uitleg van het aanbod van Praktijk Munay-Ki.

 

Resultaat

Een korte uitleganimatie waarin antwoord wordt gegeven op de vragen: Wanneer ben je een beelddenker? Wat betekent dit voor jou en je omgeving? En hoe kan Praktijk Munay-Ki beelddenkers helpen aan de tools die nodig zijn om zo goed mogelijk te functioneren? 

 

Concept en uitvoering: RAIMKE

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep. Door de hulp van Raimke wist ik heel snel hoe ik nog beter kan."

Raimke was mijn presentatiecoach ter voorbereiding van een lezing. Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep en om mensen echt met n...

Ard Wesel Ard Wesel Solutions
Ard Wesel,

Ard Wesel Solutions

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

Passion4Work

Korte animatie 'Teamontwikkeling'

Certwell

Uitleganimatie 'Certificeringspaspoort en Compliance Register'

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen