Rabobank Amerstreek

Een serie geanimeerde video's voor ledenavonden

Wens van de klant

Een creatieve en aansprekende manier om informatie over te brengen op leden van Rabobank Amerstreek. Het in een korte tijd geven van inhoudelijke uitleg over de onderwerpen die aan bod komen tijdens de ledenavonden.

Resultaat

Een serie geanimeerde video’s in samenwerking met VINUTS. De combinatie van illustraties, animaties en video zorgen voor een dynamisch geheel. Waarin op een geanimeerde wijze de feitelijke informatie gepresenteerd wordt in een korte tijd.

 

Concept en uitvoering: Virel | Film & Concept (VINUTS)
Illustraties: RAIMKE
Voice-over: Gerrit van der Does

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep. Door de hulp van Raimke wist ik heel snel hoe ik nog beter kan."

Raimke was mijn presentatiecoach ter voorbereiding van een lezing. Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep en om mensen echt met n...

Ard Wesel Ard Wesel Solutions
Ard Wesel,

Ard Wesel Solutions

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

Certwell

Uitleganimatie 'Certificeringsplatform'

Mahrberg Group - Migam Global

Whiteboard animatie 'Wealth Insuring'

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen