RB-Media

Uitleganimatie voor een pitch

Notice:<i>Undefined index: cImage_alt</i><br />

Wens van de klant

Potentiële investeerders op een toegankelijke wijze kennis laten maken met het product. Het technische verhaal begrijpelijk in beeld brengen, om zo een duidelijk beeld te schetsen van de totale situatie.

Resultaat

Een korte uitleganimatie met gestileerde vormgeving, aansluitend bij de verschillende huisstijlelementen van RB-Media. Vertrouwen uitstralen, een duidelijke toekomstvisie presenteren en een nieuw bedrijfsvoering introduceren staan centraal. De huidige en toekomstige werkwijze zijn in een visuele metafoor weergegeven, die de noodzaak voor innovatie laat zien.

 

Concept en uitvoering: RAIMKE
Voice-over: Christel Schimmel
Geluid: Theo van Dalsum-Fincken

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

Certwell

Uitleganimatie 'Certificeringsplatform'

Domino's Pizza Nederland

Twee korte animaties voor interne training

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen