St Elisabeth Ziekenhuis Tilburg

Een korte animatiefilm over het project 'Lief Ziekenhuis'

Wens van de klant

Op een draagdrempelige manier de essentie van het project 'Lief Ziekenhuis' (2009-2014) vertalen naar bewegend beeld. Een korte film die het project borgt en antwoord geeft op de vraag: 'Waarom menslievende zorg?' als afsluiter van een symposium en daarna te delen is op sociale media. 

Resultaat

Een korte animatiefilm waarin allerdaagse ontmoetingen te zien zijn die zich afspelen in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Waarbij de nadruk ligt op het aansluiten bij de situatie van patiënten door de zorgprofessionals waarbij de menslievende zorg centraal stond. En de ambitie van het St. Elisabeth Ziekenhuis om het liefste ziekenhuis van Nederland te zijn. 

 

Concept en uitvoering: RAIMKE
Muziek en sounddesign: Patrick Schouten 

Gerelateerde diensten

Korte introductie betreft gerelateerde diensten

Animatiefilm

Resultaat met een helder verhaal

Maak je boodschap letterlijk inzichtelijk met een effectieve animatie of presentatie. Een visuele weergave maakt informatie begrijpelijk en zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt onthouden. Het maakt de informatie bovendien kort en bondig, zodat de ontvanger niet aan 'informatiemoeheid' hoeft ...

Ervaring van de klant

Korte introductie betreft gerelateerde referenties

"Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep. Door de hulp van Raimke wist ik heel snel hoe ik nog beter kan."

Raimke was mijn presentatiecoach ter voorbereiding van een lezing. Mijn doel was om meer interactie te krijgen met de groep en om mensen echt met n...

Ard Wesel Ard Wesel Solutions
Ard Wesel,

Ard Wesel Solutions

"Een helder verhaal dankzij helder beeld, omschrijft precies zoals ik Raimke tijdens onze samenwerking heb leren kennen. "

Complexe informatie simpel uitleggen met behulp van een krachtige animatie. Raimke luistert, tekent en voor je het weet heb je de eerste schetsen v...

Rudy Beers RB-Media
Rudy Beers,

RB-Media

Meer projecten

Korte introductie betreft gerelateerde projecten

De kleine Kraai met blote billen

De (inter)nationaal bekroonde korte animatiefilm voor jonge kinderen

Women in Sales Awards

Geanimeerde teaser trailer voor awardshow

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, de lezing 'On(der)wijs onderschat' en trainingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen