Voor wie ik werk

Raimke werkt voor bedrijven en organisaties die gebaat zijn bij goede interne communicatie.

Oftewel: een heldere boodschap met resultaat. Raimke werkt samen met directies, managers en managementteams, communicatieafdelingen.

Raimke werkt eigenlijk met alle mensen die te maken hebben met de interne en externe communicatie van alle soorten boodschappen, en die de volgende belangen afwegen:

  • Je wilt de communicatie in je bedrijf of organisatie verbeteren, omdat je weet dat dat goed is voor de onderlinge samenwerking, de productiviteit, de dienstverlening en nog veel meer.
  • Je wilt kosten besparen door informatie naar alle lagen van de organisatie in één keer helder over te brengen zonder er een pak papier of een berg tijd aan te hoeven besteden.
  • Je wilt managementdoelen halen.
  • Je wilt een goed team creëren, met medewerkers die zelf ook weten hoe ze een boodschap - met behulp van visuele middelen - over moeten brengen.
  • Je wilt zelf wel eens een ander perspectief hebben op je eigen boodschap of verhaal of dat van je organisatie.
  • Je ziet de voordelen van een creatieve aanpak die mensen met elkaar verbindt.
  • Je wilt je (bedrijfs)evenement, inspiratiesessie of heisessie verrijken met een zinvolle lezing.


Herken jij je hierin, en denk je dat een animatie, een training of een lezing van Raimke voor jou toegevoegde waarde kan hebben? Bel of e-mail Raimke!

Werkwijze

Met een goede animatie voelt de kijker zich persoonlijk verbonden met de boodschap. Die verbinding kan ik maken door eerst veel vragen te stellen: wat is precies de boodschap, wie moet hem begrijpen, welke actie moet hij of zij ondernemen? Het proces om tot een animatiefilm te komen laat je op een andere manier kijken naar je eigen bewoordingen en de dingen die je vanzelfsprekend vindt (maar een ander misschien niet).

De productie van een animatiefilm bied je een nieuw inzicht in de manier waarop je de boodschap kunt afstemmen op de ontvanger. Door connectie te maken met de ontvanger wordt de boodschap helder en kan hij mensen ook echt in beweging zetten.

Stel je vraag aan Raimke!

Bel of e-mail voor meer informatie over animaties, trainingen en lezingen. Raimke staat je graag te woord.

Raimke Groothuizen

Animatiefilmmaker, trainer, spreker

06 107 239 53 info@raimke.com Van maandag t/m vrijdag een reactie binnen 24 uur. Contact opnemen